دوره آموزش لینوکس | دوره های Linux را از کجا شروع کنیم؟

دوره آموزش لینوکس در بین متخصصان فناوری اطلاعات (IT) از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است. دلیل استقبال از دوره های Linux این است که لینوکس همچنان در حوزه رایانه جزو ابر قدرت ها و نام های شناخته این بازار به حساب می آید. طبق گزارشی که W3Techs برای سال 2019 میلادی منتشر کرده است بیش از 50 درصد سهم بازار مربوط به وب سرور، به Linux اختصاص دارد.

دوره های آموزش لینوکس

طبقه بندی مدارک لینوکس (Linux)

مدارک لینوکس دارای طبقه بندی ساده ای می باشند و از سه مدرک LPIC1، مدرک LPIC2 و مدرک LPIC3 تشکیل شده اند و شما برای اخذ هر یک از این مدارک می بایست یک یا دو آزمون چند گزینه ای را پشت سر بگذارید. لازم به ذکر است که مدارک LPIC هر کدام به مدت 5 سال دارای اعتبار می باشند.

همانطور که کاملا مشخص است شروع کار متقاضیان مدارک لینوکس با دریافت مدرک LPIC1 و شرکت در دوره های آموزش لینوکس آغاز می شود و شما می توانید تا با حضور در دوره لینوکس LPIC 1، خود را برای شرکت در آزمون بین المللی لینوکس آماده سازید. به همین ترتیب شما می توانید تا با شرکت در دوره لینوکس LPIC 2  یک گام دیگر در جهت تکیل مدارک خود برداشته و با گذر از مدرک سطح ابتدایی لینوکس (LPIC-1) نسبت به اخذ مدرک سطح متوسط Linux یعنی LPIC2 اقدام کنید.

حضور در دوره آموزش لینوکس مقدماتی پیش نیازی ندارد اما ما به شما علاقه مندان حضور در این دوره ها توصیه می کنیم تا از پیش با مفاهیم مطرح شده در دوره +Network  آشنایی داشته و یا این دوره را گذرانده باشید.

دوره آموزش لینوکس مقدماتی (LPIC1) در بین مدارک ارائه شده توسط موسسه حرفه ای لینوکس (Linux Professional Institute) یا به اختصار LPI، به عنوان مدرک سطح ابتدایی (junior-level) ورود به حوزه لینوکس شناخته می شود. متقاضیان دریافت این مدرک می بایست دو آزمون بین المللی لینوکس به نام های آزمون 101 و آزمون 102 را پشت سر بگذارند.

دوره  آموزش lpic 1 لینوکس

آزمون 101 LPIC1 به مباحثی از قبیل معماری سیستم لینوکس، مدیریت ابتدایی، دستورات GNU و Unix، دستگاه ها و نیز فایل سیستم ها می پردازد.

اما آزمون 102 LPIC1 علاوه بر سنجش مهارت شما در زمینه سفارشی سازی و استفاده از محیط پوسته، نوشتن و اجرای اسکریپت ها، مدیریت دیتابیس و اجرای فرمان های SQL، دانش شما در زمینه آشنایی با چگونگی پیکربندی تنظیمات برای تعامل با کاربران دسکتاپ، انجام وظایف مدیریتی مربوطه، مدیریت خدمات سیستم، ایجاد ارتباطات شبکه و ایمن سازی سیستم ها لینوکس را نیز به آزمایش می گذارد.

دوره  آموزش lpic 2 لینوکس

کلام استاد

اگر می خواهید با جزئیات دوره ها و مدارک لینوکس بیشتر آشنا به شما پیشنهاد می کنیم تا راهنمای دوره ها و مدارک لینوکس مهندس پیمان هوشمندی را مشاهده کنید:

فرصت های شغلی دارندگان مدارک لینوکس

اگر به طور خلاصه بخواهیم به فرصت های شغلی دارندگان مجموعه مدارک LPI Linux اشاره کوتاهی داشته باشیم باید بگوییم که این افراد در پست هایی همچون ادمین سیستم، ادمین شبکه، مهندسین سیستم و متخصصین پشتیبانی فنی به فعالیت خواهند پرداخت. البته در بین دارندگان مدارک لینوکس گاها افرادی هم به چشم می خورند که هدف شان از دریافت این مدارک فعالیت در حوزه امنیت سایبری و نیز انجام امور آموزشی می باشد.

دسته بندی:

دیدگاه‌ها

با سلام

برای شهرستان که امکان حضور فیزیکی نمی باشد آیا امکان مجازی وجود داره جهت آموزش و دریافت مدارک بین المللی

سلام برای آموزش های غیر حضوری و آنلاین ما می توانید به واحد مجازی ارژنگ تحت عنوان GoToClass مراجعه نمائید.

دوره های lpic1 بصورت رایگان در اینترنت گذاشته شده هستند. به نظرم نیازی نیست که کسی براشون هزینه کنه. جادی این دوره هارو داره رایگان میزاره . البته جدیدا دراه lpic2 هم بصورت رایگان تو نت میزاره

سلام دوست عزیز

تفاوت هایی بین دوره های حضوری و مجازی وجود داره که باعث شده هر کدام طرفداران خودش رو داشته باشند. برای درک بهتر تفاوت ها پیشنهاد میکنم این مطلب رو مطالعه کنید.

ضمن اینکه دوره های مجازی لینوکس که با کمک اساتید مطرح کشور هم تهیه شدند، توسط موسسه ارژنگ در GoToClass به رایگان منتشر شده است. در حقیقت GoToClass واحد آموزش آنلاین موسسه ارژنگ می باشد که اقدام به برگزاری دوره های آموزشی به صورت رایگان کرده و یا دوره های آموزشی را با هزینه خیلی کم در اختیار مخاطبان قرار داده است.

اگر آموزش های رایگان آنلاین نیاز شما رو براورده کند این امکان توسط ارژنگ براتون فراهم شده که بتونید به این دوره ها دسترسی داشته باشید و اگر نیاز شما با کلاس های حضوری براورده شود باز هم امکان استفاده از این کلاس ها براتون توسط ارژنگ فراهم می باشد. طبیعی است هزینه های برگزاری کلاس های حضوری مقیاس متفاوتی با دوره های آنلاین دارند و بدیهی است در صورت نیاز به هر کدام از خدمات هزینه های مربوط به آن خدمت رو باید پرداخت کنید.

افزودن دیدگاه جدید