Storage

تصویر

دوره های ذخیره سازی | Storage

رشد روزافرون اطلاعات در عصر حاضر امری اجتناب ناپذیر است و اهمیت ذخیره سازی اطلاعات اکنون تا حدی است که گاه ارزش آن با یک شرکت برابری می کند. این روزها شرکت ها و سازمان ها فارغ از بزرگ بودن یا کوچک بودن، به اهمیت یک موضوع در این زمینه کاملا واقف هستند و آن بهره مندی از یک راهکار ذخیره سازی قدرتمند و قابل اطمینان در مجموعه می باشد زیرا خوب می دانند در صورت کوچکترین خطا ماهیت شرکت یا سازمان خود را به خطر خواهند انداخت.

ارزش و اهمیت استفاده از تکنولوژی های ذخیره سازی اطلاعات بر روی انواع ذخیره سازها در گرو ویژگی های مهمی است که از جمله برجسته ترین آن ها می توان به سرعت بالا در دسترسی به اطلاعات، قابلیت پشتیبان گیری، بازیابی در شرایط بحرانی اشاره کرد.

دوره های ذخیره سازی ارائه شده در موسسه ارژنگ توسط اساتیدی برگزار می گردد که همگی عمدتا در پروژه های عظیم پیاده سازی سیستم های ذخیره سازی اطلاعات در مراکز مهم کشور نقش داشته اند. این موضوع این اطمینان خاطر را به شما می دهد که دوره های ذخیره سازی برگزار شده توسط ما در بالاترین سطح کیفی برگزار خواهند شد.

چنانچه تاکنون در دوره های ذخیره سازی اطلاعات شرکت نداشته اید و یا به تازگی با آن آشنا شده اید از شما دعوت میکنیم تا ابتدا مقاله ما در این زمینه را مطالعه بفرمائید:

Storage را از کجا شروع کنیم؟

دوره های ذخیره سازی | Storage

لیست دوره‎ ها در شاخه‌ ی Storage

یادگیری نحوه انتخاب آگاهانه فناوری‌های مربوط به ذخیره‌سازی (storage) در محیط‌های پیچیده IT
آشنایی با نحوه نصب، پیکربندی، نگهداری، مدیریت، پشتیبان گیری (backup) و بازیابی (recovery) نرم‌افزار EMC NetWorker