ضرورت ارتقا دیتابیس های Oracle از 11G به 12C و 18C و یا بالاتر

در این وبینار مهندس سعید شجاعی  متخصص با سابقه حوزه کار با دیتابیس های اوراکل از شرکت رمیس و همچنین مدرس دوره های دیتابیس اوراکل موسسه ارژنگ به بحث پیرامون موضوع "ضرروت ارتقا دیتابیس های Oracle از 11G به 12C و 18C و یا بالاتر" خواهد پرداخت. این وبینار تخصصی را از دست ندهید.

وبینار نقشه راه DevOps همراه با کارگاه عملی

شاید به جرات بتوان به این موضوع اذعان کرد که DevOps و تخصص های وابسته به آن، از پردرآمدترین حوزه ها در بازار علوم رایانشی و فناوری اطلاعات هستند، به طوری که بر اساس گزارشات راهنمای حقوق و دست مزد کمپانی Robert Half Technology که متوسط حقوق یک مهندس ابزار DevOps را در حدود 110 هزار دلار آمریکا محاسبه می کند، این رشته در میان سخت ترین موقعیت های فنی در رتبه 7 قرار دارد. از این رو برای شروع صحیح یادگیری این دست از رشته ها، مطالعه و شناخت فراگیر مسیر پیش رو، بیش از پیش احساس می شود. در نهایت به دلیل وجود گپ اطلاعاتی و سردرگمی متقاضیان فعالیت در داخل کشور یا خارج از آن، بنا شد تا به اهتمام موسسه ارژنگ در این خصوص وبیناری جامع را برنامه ریزی نماییم.