وبینار ITBOX " آشنایی با کاربردهای شبکه"

در این وبینار، ابتدا به توضیح مفهوم شبکه پرداخته، سپس روش‌های ارتباطی بین دو رایانه از جمله ارتباطات سیمی و وایرلس و استانداردهای مورد استفاده برای این ارتباطات مورد بررسی قرار می‌گیرند. نحوه اتصال به اینترنت و اصول آدرس‌های IP نیز توضیح داده می‌شود. سپس، مفاهیم مرتبط با تجهیزات شبکه‌ای  را مورد بررسی قرار می‌دهیم. همچنین  به معرفی معماری صفحات وب و نحوه کارکرد قسمت‌های مختلف یک صفحه وب می‌پردازیم. معرفی شرکت‌های معروف حوزه فناوری اطلاعات از جمله سیسکو و مایکروسافت و نحوه استفاده از محصولات آنها در شبکه‌ها ارائه می‌شود. در انتها، به بررسی مفهوم رایانش ابری، مدارک مهم حوزه شبکه، مهارت‌های لازم برای مهندسان شبکه و مشاغل مرتبط با این حوزه می‌پردازیم.

گپی در باره کلود

هرآنچه که باید درباره مهندسی کلود بدانید!
یک فرصت استثنایی برای رفع تمامی ابهام‌ها از دنیای ابری و مدیریت داده‌ها از طریق آن ایجاد کرده‌ایم.
استاد محمودی توانا، از اساتید متخصص و حرفه‌ای موسسه ارژنگ برای پاسخ به تمامی سوالات شما، در سمینار Cloud حضور خواهدداشت.

وبینار ITBOX "آشنایی با مسیر و زبان پایتون"

هدف اصلی از یادگیری پایتون مقدماتی برای نوجوانان، آشنایی با مفاهیم برنامه‌نویسی و توسعه نرم‌افزار است. این زبان برنامه‌نویسی، به دلیل سادگی و قدرت خود، برای شروع کار در حوزه برنامه‌نویسی گزینه مناسبی به شمار می‌آید.

در این وبینار با زبان پایتون آشنا می‌شوید و در ادامه کاربردهای آن در زمینه‌های شبکه، برنامه‌نویسی و امنیت بررسی می‌کنید.

وبینار ITBOX

امروزه نام هوش مصنوعی بیش از هر زمان دیگری به گوش می¬خورد. این تکنولوژی، پتانسیل ورود به حوزه‌های جدید و ایجاد تحولی عظیم در آن‌ها را دارد. از این رو همراه شدن با پیشرفت تکنولوژی، گام مهمی برای آینده محسوب می¬شود. شما نوجوانان عزیز، در این دوره با ابزارهای متنی و تصویری هوش مصنوعی و نحوه کار با آن¬ها آشنا خواهید شد.

وبینار "معرفی نقشه راه DevOps"

برای علاقمندان به حوزه دواپس و افرادی که در زمینه برنامه‌نویسی و شبکه مشغول به کارند، یک فرصت بی‌نظیر ایجاد کرده‌ایم.

در این وبینار استاد فلاح‌زاده شما را با مسیری که برای رسیدن به هدف پیش رویتان قرار دارد آشنا می‌کنند.

همه چیز درباره F5 BIG-IP LTM (Local Traffic Manager)

یک فرصت استثنایی برای علاقمندان به F5 BIG-IP LTM ایجاد کرده‌ایم.

استاد مسعود کیمیایی از اساتید با تجربه و کاربلد موسسه ارژنگ این راه جذاب و پرچالش را قدم به قدم بررسی کرده و تمامی سوالات‌تان را پاسخ می‌دهند.

وبینار از Helpdesk تا Network Administrator

چطور بدون داشتن هیچ دانش اولیه‌ای، متخصص شبکه شویم؟
یک فرصت استثنایی برای علاقمندان به شبکه ایجاد کرده‌ایم.

اینکه چطور می‌توانید بدون هیچ دانش اولیه‌ای از شبکه، ابتدا به Help Desk و سپس به Network Administrator تبدیل شوید، موضوعی است که در این وبینار بررسی خواهیم کرد.

استاد محمد صمیمی از اساتید با تجربه و کاربلد موسسه ارژنگ این راه جذاب و پرچالش را قدم به قدم بررسی کرده و تمامی سوالات‌تان را پاسخ می‌دهند.

همه چیز درباره Cloud Computing

استاد علی محمودی، یکی از مدرسین موسسه آموزش عالی ارژنگ  و متخصصین حوزه شبکه ، در روز شنبه ۱۵ مهر ماه ، از ساعت ۱۸ الی ۱۹، به عنوان سخنران وبیناری در این موسسه با موضوع Cloud Computing حاضر خواهند شد. این وبینار به تفصیل به بررسی موضوعاتی ارتباط دارد که در زمینه محاسبات ابری و نقش آن در عصر حاضر و آینده مورد توجه قرار گرفته‌اند.

همه چیز درباره Cisco IP Network Engineer

آموزشگاه ارژنگ و استاد مسعود شیردل با افتخار  وبینار "چرا دوره‌های سیسکو؟" و "تفاوت بین SYSAdmin و NETAdmin" را برگزار می‌کنند. در این وبینار، شرکت‌کنندگان فرصت خواهند داشت تا با دلایل و اهمیت دوره‌های سیسکو آشنا شوند و تفاوت‌های کلیدی بین دو نقش SYSAdmin و NETAdmin را در محیط شبکه‌های کامپیوتری را متوجه شوند .

پس از این دو بخش مهم، وبینار به بررسی جزئیات دوره‌های شبکه سیسکو (Zero-to-Hero) می‌پردازد.