شروع دوره های امنیتی SANS با SEC275

موسسه SANS در دنیا به عنوان پیشروترین سازمان در امر ارائه آموزش های گسترده و جامع در زمینه امنیت اطلاعات در دنیا شناخته می شود. اما مناسب ترین راه برای ورود به دوره های امنیتی SANS چیست؟ و چه دوره ای را می توان برای آغاز راه یادگیری این دوره های امنیتی انتخاب نمود.

در این وبینار قصد داریم تا با معرفی دوره SEC275 از سری دوره های مقدماتی SANS راه را برای شما علاقه مندان به آغاز فعالیت در حوزه امنیت هموار کنیم. با ما همراه باشید.

وبینار نقشه راه امنیت

در دنیای امروزی امنیت یکی از موضوعات اساسی می باشد که در هر کسب و کاری مورد نیاز است این امنیت می تواند در سطح موبایل ها و شبکه های اجتماعی و یا وب سایت ها پیاده سازی شود یکی از سوالاتی که اکثر دوستان می پرسند این است که برای ورود به بازار امنیت چه دوره هایی را باید بگذرانند و اینکه چقدر زمان برای یادگیری نیاز دارند و چه درآمدی در این بازار کسب می کنند در همین راستا تصمیم گرفتیم که با این وبینار مسیر راه و پیش نیاز های مورد نیاز و وضعیت کسب وکار در زمینه امنیت را به شما معرفی کنیم.

شب چله ارژنگ

شب چله از گذشته تا به امروز همیشه بهونه ای بوده برای شاد بودن و دورهم بودن، پس چه بهونه ای بهتره از این تا ما و همکارانمون توی موسسه ارژنگ با یک تخفیف هیجان انگیز در این شب زیبا کنار شما باشیم. برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

کمپین ویژه روز دانشجو

موسسه آموزش عالی آزاد ارژنگ به مناسبت روز دانشجو برای کلیه شرکت کنندگان دوره های تخصصی این موسسه 30% تخفیف ویژه در نظر گرفته است. برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

ضرورت ارتقا دیتابیس های Oracle از 11G به 12C و 18C و یا بالاتر

در این وبینار مهندس سعید شجاعی  متخصص با سابقه حوزه کار با دیتابیس های اوراکل از شرکت رمیس و همچنین مدرس دوره های دیتابیس اوراکل موسسه ارژنگ به بحث پیرامون موضوع "ضرروت ارتقا دیتابیس های Oracle از 11G به 12C و 18C و یا بالاتر" خواهد پرداخت. این وبینار تخصصی را از دست ندهید.

پاپ آپ

جشنواره تابستان هیجان انگیز ارژنگ