دوره های شبکه های کامپیوتری | Networking and Wireless

با نگاهی به دنیای مدرن امروزی و حضور کامپیوترها و شبکه های بزرگ در زندگی روزمره ما انسان ها، دیگر اهمیت شبکه های کامپیوتری بر کسی پوشیده نیست. به همین دلیل است که دوره های مربوط به شبکه های کامپیوتری از اهمیت ویژه ای برخوردارند.

دور های آموزش شبکه دانش و مهارت های لازم جهت شناخت، ایجاد و نگهداری از یک شبکه کامپیوتری را به شما خواهند آموخت تا شما در ادامه این مسیر طولانی با چشمانی باز ضمن انتخاب تخصص مورد علاقه خود از میان دور های تخصصی شبکه  به یک کارشناس شبکه حرفه ای تبدیل شوید.

موسسه ارژنگ به عنوان یکی از برترین موسسات آموزش شبکه با بهره مندی از اساتید و تجهیزات به روز می کوشد تا ضمن برگزاری دور های شبکه در تمامی سطوح اعم از دوره های مقدماتی شبکه که از آن ها به عنوان پیش نیاز دور های شبکه نیز یاد می شود تا دوره های پیشرفته شبکه، تجربه آموزش شبکه در بالاترین سطح کیفی را برای شما مخاطبین عزیز به ارمغان آورد.

اگر جزو مخاطبینی هستید که به تازگی قصد شروع دوره های شبکه را دارید و با انبوهی از پرسش ها همچون دوره های شبکه چیست؟، بهترین دور های شبکه کدامند؟ و یا ترتیب دوره های شبکه به چه شکل است مواجه اید، به شما توصیه می کنیم تا در ابتدا و پیش از مراجعه به تقویم دوره های شبکه ارژنگ مقاله آموزشی ما در این زمینه را مطالعه فرمائید:

آموزش شبکه را از کجا شروع کنیم؟

لیست دوره‎ها در شاخه‌ی Networking and Wireless

دوره مقدماتی میکروتیک و آشنایی با نرم افزار RouterOS و سخت افزار RouterBoard
دوره آمادگی جهت شرکت در آزمون Core exam مدرک CCNP Enterprise
دوره آموزشی آشنایی با مقدمات شبکه و آمادگی برای اخذ مدرک N10-005 مربوط به +CompTIA Network