آموزش آنلاین

مرکز آموزش آنلاین ارژنگ با نام تجاری GoToClass این افتخار را دارد تا دوره‎های تخصصی رابه صورت آنلاین و با کمترین هزینه و حتی رایگان در اختیار شما قرار دهد تا خود را برای ورود به بازار کار و یا پیشرفت در کار آماده کنید.

متخصصان GoToClass با بومی سازی بستر قدرتمند و به روز edX (که توسط دانشگاه‎های Harvard و MIT بنا نهاده شده) و همکاری با برترین اساتید کشور، محتوایی با کیفیت را از طریق وبسایت و اپلیکیشن به شما عزیزان ارائه می‌نمایند. در هر کجا و هر زمان که بخواهید این محتوا به صورت آموزش آنلاین در اختیار شماست. همچنین در صورتی که دوره آموزش آنلاین را با موفقیت به پایان رسانید می‌توانید مدرک رسمی و مورد تایید وزارت علوم از موسسه آموزش عالی ارژنگ، دریافت نمایید.

در حال حاضر دوره‎های آموزش آنلاین در زمینه‎های زیر در اختیار شما می‌باشند:

• آموزش آنلاین برنامه نویسی
  • آموزش آنلاین شبکه
  • آموزش آنلاین مدیریت
  • آموزش آنلاین سیستم عامل
  • آموزش آنلاین سخت افزار
  • آموزش آنلاین نرم افزارهای کاربردی

متخصصین حوزه آموزش معتقدند وجود تعامل در دوره‎های آموزش آنلاین تضمینی است بر تحقق یادگیری شما و تفاوت GoToClass با بسترهای آموزش ویدیویی نه تنها در تضمین کیفیت آموزش بلکه در نحوه ارائه آموزش می‌باشد به این صورت که در GoToClass دوره‎های آموزشی علاوه بر فیلم‎آموزشی شامل محتواهایی نظیر جزوه، تمرین، آزمون، مدرک معتبر و بخش گفتگو برای ارتباط با استاد و سایر دانشجویان است.

آموزش آنلاین گوتوکلاس