Web And Mobile

این روزها کمتر کسی را مشاهده می کنید که برای انجام امور روزمره زندگی خود به نوعی درگیر وب سایت ها و یا اپلیکیشن ها موبایل نباشد. از لحظه جست و جوی کالای مورد نظرمان در گوگل تا ورود به یک وب سایت خرید کالا و یا دانلود اپلیکیشن اندروید یا IOS موبایل یک فروشگاه مواد غذایی و موارد مشابه این چنینی همه حاوی یک پیغام کاملا روشن است و آن پیغام این است؛ نیاز بازار کار برای به کارگیری نیروی های متخصص در امر طراحی و توسعه وب سایت و اپلیکیشن های موبایل به شدت رو به افزایش است.

اما شما چقدر خود را برای حضور در این بازار کار جذاب و در عین حال درآمدزا آماده ساخته اید؟ یادگیری یک زبان برنامه نویسی جدید برای طراحی وب سایت، آشنایی با چگونگی طراحی رابط کاربری (UI)، بهبود تجربه کاربری (UX)، بهینه سازی موتور جست و جو (SEO)، طراحی برنامه آندروید یا IOS و یا چگونگی تولید محتوا تنها بخش کوچکی از عناوین این مجموعه بزرگ هستند که در دوره های آموزشی طراحی و توسعه وب سایت و اپلیکیشن ها موبایل به صورت تخصصی به آن ها پرداخته خواهد شد.

ما در موسسه ارژنگ می کوشیم تا شرایطی را برای شما مخاطبین علاقه مند به حوزه طراحی وب و تولید اپلیکیشن های موبایل فراهم کنیم که بتوانید در کنار اساتیدی آموزش خود را سپری کنید که همگی از تجربه کافی در این زمینه برخوردار بود تا ضمن تسلط کافی بر مباحث مطرح در این دوره ها، شما را با چالش ها کاری این حوزه نیز آشنا سازند.

لیست دوره‎ ها در شاخه‌ ی Web And Mobile

جمعا 28 دوره یافت شد. در حال نمایش دوره ی 1 تا 10
دوره جامع طراحی وب طبق سرفصل های ۳ آزمون بین المللی CIW
Image
اولین قدم برای ورود به دنیای کدنویسی؛ در این دوره که برای دانش‌آموزان ۱۰ تا ۱۷ ساله طراحی شده است، ابتدا با مفاهیم اولیه برنامه‌نویسی آشنا می‌شوید. سپس با استفاده از تمرین‌های طراحی شده، قدم به قدم تا طراحی وب‌سایت دلخواه خود پیش خواهید رفت. تمامی سرفصل‌های این دوره طبق استانداردهای بین‌المللی طراحی شده‌اند.
Image
وردپرس یک CMS یا سیستم مدیریت محتوا است که امکان طراحی و توسعه وبسایت، بدون نیاز به کدنویسی را برای شما فراهم می¬کند. در دوره وردپرس برای نوجوانان، شما یاد می¬گیرید که چگونه با این CMS جذاب کار کنید و یک وبسایت کاربردی بسازید. وردپرس با حدود 54 درصد از سهم بازار CMSها در ایران، مقام نخست را از این جهت به خود اختصاص داده است.
Image
اولین قدم برای ورود به دنیای طراحی وب‌سایت؛ در این پک که برای دانش‌آموزان ۱۰ تا ۱۷ ساله طراحی شده است، ابتدا با مفاهیم اولیه UI/UX آشنا می‌شوید. سپس با یادگیری مفاهیم برنامه‌نویسی با استفاده از وردپرس پروژه خود را تکمیل کرده و با تمرین‌های طراحی شده، قدم به قدم تا طراحی وب‌سایت دلخواه خود پیش خواهید رفت.
Image
دوره UI (رابط کاربری) شما را با مفاهیم و مهارت‌های لازم برای طراحی و ایجاد رابط‌های کاربری جذاب و کارآمد آشنا می‌کند. این دوره شامل آموزش و استفاده از ابزارهای طراحی، و مهارت‌های پیاده‌سازی رابط‌های کاربری می‌‌باشد.
پکیج جذاب و تخصصی طراحی و توسعه وب‌ برای علاقمندان به طراحی و توسعه وبسایت، وب اپلیکیشن و اپلیکیشن‎‌های موبایل طراحی شده است. این پک کاربردی از سه دوره طراحی وب، طراحی رابط و تجربه کاربری (UI/UX Design) و وردپرس تشکیل شده است.
در این کارگاه درباره لینکدین و اهمیت آن در برندینگ شخصی و سازمانی و نکات و ترفندهای مربوط به آن صحبت خواهیم کرد.
با گذراندن این دوره بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی قادر به ساخت وب‌سایت شخصی با دیزاین مورد نظر خواهید بود.
Image
در دوره طراحی وب پیشرفته، بستری برای نوجوانان فراهم شده است تا آنچه را در دوره مبتدی آموخته‌‎اند به صورت پیشرفته‌تر بیاموزند. در این دوره نوجوانان با متاتگ‌ها، انیمیشن‌سازی، بوت استرپ، متغیرهای CSS، نحوه تبدیل فیگما به کد، Jquery، جاوا اسکریپت، تم‌های وردپرس و… به صورت کاملا کاربردی آشنا می‌شوند. اگر قصد شرکت در این دوره را دارید سرفصل‌های تدریس را به دقت مطالعه کنید.