ویژه نوجوانان

دوره‌های ویژه نوجوانان در حوزه آی‌تی یک فرصت عالی برای آموزش مهارت‌های مرتبط با فناوری اطلاعات و تکنولوژی های جدید به نوجوانان است. امروزه، دنیای ما به شدت به فناوری وابسته است و اکثر نوجوانان با استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی و اینترنت زندگی روزمره خود را می‌گذرانند. بنابراین، کسب مهارت‌های لازم برای بهره‌برداری از این فناوری‌ها و درک نحوه کار با آنها ضروری است. ما با طراحی پکیج‌های آموزشی کاربردی صفر تا صد مهارت‌های برنامه‌نویسی، ساخت انیمیشن، یو ای یو ایکس، موشن گرافیک، تولید محتوا و هوش مصنوعی را به همراهانمان در این مسیر می‌آموزیم.

Aparat Video URL

لیست دوره های ویژه نوجوانان، در شاخه ی Web And Mobile

جمعا 5 دوره یافت شد. در حال نمایش دوره ی 1 تا 5
Image
اولین قدم برای ورود به دنیای کدنویسی؛ در این دوره که برای دانش‌آموزان ۱۰ تا ۱۷ ساله طراحی شده است، ابتدا با مفاهیم اولیه برنامه‌نویسی آشنا می‌شوید. سپس با استفاده از تمرین‌های طراحی شده، قدم به قدم تا طراحی وب‌سایت دلخواه خود پیش خواهید رفت. تمامی سرفصل‌های این دوره طبق استانداردهای بین‌المللی طراحی شده‌اند.
Image
وردپرس یک CMS یا سیستم مدیریت محتوا است که امکان طراحی و توسعه وبسایت، بدون نیاز به کدنویسی را برای شما فراهم می¬کند. در دوره وردپرس برای نوجوانان، شما یاد می¬گیرید که چگونه با این CMS جذاب کار کنید و یک وبسایت کاربردی بسازید. وردپرس با حدود 54 درصد از سهم بازار CMSها در ایران، مقام نخست را از این جهت به خود اختصاص داده است.
Image
اولین قدم برای ورود به دنیای طراحی وب‌سایت؛ در این پک که برای دانش‌آموزان ۱۰ تا ۱۷ ساله طراحی شده است، ابتدا با مفاهیم اولیه UI/UX آشنا می‌شوید. سپس با یادگیری مفاهیم برنامه‌نویسی با استفاده از وردپرس پروژه خود را تکمیل کرده و با تمرین‌های طراحی شده، قدم به قدم تا طراحی وب‌سایت دلخواه خود پیش خواهید رفت.
Image
دوره UI (رابط کاربری) شما را با مفاهیم و مهارت‌های لازم برای طراحی و ایجاد رابط‌های کاربری جذاب و کارآمد آشنا می‌کند. این دوره شامل آموزش و استفاده از ابزارهای طراحی، و مهارت‌های پیاده‌سازی رابط‌های کاربری می‌‌باشد.
Image
در دوره طراحی وب پیشرفته، بستری برای نوجوانان فراهم شده است تا آنچه را در دوره مبتدی آموخته‌‎اند به صورت پیشرفته‌تر بیاموزند. در این دوره نوجوانان با متاتگ‌ها، انیمیشن‌سازی، بوت استرپ، متغیرهای CSS، نحوه تبدیل فیگما به کد، Jquery، جاوا اسکریپت، تم‌های وردپرس و… به صورت کاملا کاربردی آشنا می‌شوند. اگر قصد شرکت در این دوره را دارید سرفصل‌های تدریس را به دقت مطالعه کنید.