4 مدرک مجازی سازی که در سال 2017 باید داشته باشید!

4 مدرک پرمتقاضی در سال 2017 میلادی

با 4 مدرک پر متقاضی مجازی سازی در سال 2017 میلادی آشنا شوید!

مجازی سازی در دهه اخیر حوزه فناوری اطلاعات (IT) را دگرگون ساخته است. روند افزایشی تعداد شرکت های استفاده کننده از راهکاری های مجازی سازی (virtualization) به گونه ای است که اگر مجازی سازی را پایه و اساس سرور معرفی کنیم قطعا بیراه نگفته ایم.

با توجه به تقاضای بالای بازار کار برای دارندگان مدرک مجازی سازی، در نتیجه آگاهی هر چه بیشتر شما از مدارک و دوره های تخصصی آموزش مجازی سازی موجود در این حوزه می تواند کمک شایانی در مسیر تبدیل شدن شما به یک متخصص IT کند. فارغ از این که شما با virtualization آشنایی داشته باشید یا خیر و یا حتی به دنبال افزایش سطح مهارت های فعلی خود باشید، 4 مدرک معرفی شده در ادامه این مقاله به قدری حرفه ای هستند که می توانند از شما یک متخصص مجازی سازی بسازند:

1-مدرک (VMware Certified Professional 6.5 — Data Center Virtualization (VCP6.5-DCV

این مدرک همزمان با انتشار نسخه vSphere 6.5، گل سرسبد محصولات VMware عرضه شد.

در صورتی که شما یک مجازی ساز حرفه ای باشید دلایل بسیاری وجود دارد که شما را مجاب می کند در دوره آموزش مجازی سازی VMware شرکت کرده و این مدرک را دریافت کنید. اول از همه مسئله یکه تازی این برند است، مسئله ای که حتی با وجود بیشتر شدن تعداد شرکت ها و رقبای این شرکت در سال های گذشته نیز تغییر نکرده و شرکت VMware همچنان پرچمدار حوزه مجازی سازی به حساب می آید. داشتن مدرک VCP6.5-DCV نه تنها مهارت های شما در زمینه مجازی سازی را به رخ دیگران می کشد، بلکه به آنان نشان می دهد که شما در زمینه یادگیری تا چه حد جدی هستید و این مساله در دید کارفرمایان جذاب به نظر می رسد.

علاوه بر مسئله بنام بودن این شرکت، دریافت مدرک VCP6.5-DCV گواهی است که نه تنها دانش شما در زمینه پیاده سازی، مدیریت و عیب یابی زیر ساخت های vSphere 6.5 را تایید می کند، بلکه موجب برجسته تر شدن میزان دانش شما در زمینه روش ها و شیوه های مبتنی بر فضای ابری (Cloud) نیز می گردد.

2- مدرک (VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization (VCP6-DCV

ممکن است سازمانی که در آن فعالیت می  کنید در حال حاضر قصد مهاجرت به vSphere 6.5 را نداشته باشد و یا شاید نیاز داشته باشید تا ابتدا گواهی VCP5.5-DCV را دریافت کنید تا پس از آن بتوانید به آخرین محصول VNware بروزرسانی کنید. در این صورت است که اخذ مدرک VCP6-DCV می تواند حرکت منطقی به نظر برسد.

دوره VCP6-DCV به شکل کامل مباحث مربوط به نحوه استفاده از VMware’s vSphere 6  را پوشش خواهد داد و به شما خواهد آموخت که چگونه یک دیتاسنتر مجازی را مدیریت و نظارت کنید.

3-مدرک MCSA مایکروسافت - Windows Server 2016

توسعه مجموعه مهارت ها پیرامون فناوری های خاص ایده خوبی به نظر می رسد. قصد ما این بود تا در معرفی سومین مدرک از مدارک تخصصی مجازی سازی، مدرکی غیر از مدارک مجازی سازی VMware را به شما معرفی کنیم. مدرکی که بتواند مهارت های اولیه مورد نیاز در زمینه مجازی سازی را به شما بیاموزد و در پایان این بررسی به مدرک MCSA: Windows Server 2016 رسیدیم!

حتما برای شما این سوال پیش می آید که چرا Server 2016!؟ در پاسخ باید بگوییم Microsoft Hyper-V نسبت به زمان آغاز به کار خود که به سال 2008 میلادی باز می گردد، با پیشرفت های جدی روبرو شده است و با عرضه Server 2016 بر میزان خوبی های Hyper-V نیز افزوده شده است. شرکت در دوره MCSA و اخذ مدرک آن موجب می شود تا شما دانش و مهارت های پایه ای کار با Hyper-V را کسب کنید. شاید جالب باشد که بدانید Hyper-V در حال حاضر می تواند به شکل های مختلف محصولات VMware را به چالش بکشد.

شما در دوره آموزشی MCSA چگونگی فعالسازی Hyper-V در Server 2016، ایجاد و نصب ماشین های مجازی را یاد خواهید گرفت.

جدای از این دریافت مدرک MCSA را می توان اولین گام شما برای رسیدن به مدرک MCSE به حساب آورد. این مدرک نه تنها به بهبود رزومه شما کمک می کند، بلکه موجب خبره تر شدن شما در زمینه تکنولوژی های ابری و مجازی سازی نیز می شود. هم زمان که شما بر میزان دانش خود در زمینه Hyper-V اضافه می کنید رفته رفته این امکان برای شما فراهم می شود که از قابلیت های Hyper-V در جهت رفع نیازهای خود به بهترین شکل استفاده کنید.

4- مدرک (AWS Certified SysOps Administrator – (Associate

اگر بخواهیم صادقانه بگوییم این مدرک از نظر فنی جزو مدارک تخصصی مجازی سازی نیست. اما اگر تا به حال اسم آن به گوش شما نخورده است و یا اصلا شناختی از آن ندارید باید بگوییم که حوزه مجازی سازی و فناوری های ابری در حال نزدیک شدن و ارتباط با یکدیگر هستند و چنانچه شما قصد دارید تا در زمینه مجازی سازی سال های سال فعالیت کنید گذارندن این دوره و کسب مهارت های مرتبط با فناوری های ابری موضوعی مهم به نظر می رسد.

بدست آوردن مدرک AWS نشانگر مهارت و دانش متخصصین فنی در زمینه پیاده سازی، مدیریت عملیات و امور مدیریتی در پلتفرم AWS است و تایید می کند که این دسته از متخصصین در امر مهاجرت به اپلیکیشن های on-premise، کنترل جریان داده و رفع مشکلات عملیاتی از مهارت های لازم برخوردارند.

دوره آموزشی AWS Certified SysOps Administrator می تواند در کنار ارائه دانش و مهارت های مورد نیاز برای انجام وظایف فوق، افراد علاقه مند به شرکت در آزمون associate-level این مدرک را نیز آماده سازد.

هر یک از این چهار مدرک معرفی شده می تواند شما را در زمینه یادگیری شیوه های مجازی سازی در سازمان تان یاری کند. به یاد داشته باشید که در کنار یادگیری تئوری، مسئله تمرین های عملی می تواند تاثیر بسیاری زیاد در یاد گیری شما داشته باشد. پس زمان را از دست ندهید و همین حالا دوره تخصصی مجازی سازی متناسب با سازمان تان را انتخاب کنید و به یک متخصص مجازی سازی تبدیل شوید.

دسته بندی:

به عنوان اولین نفر، نظر خود را بنویسید!