سری جدید از سناریو های سیسکو CCNA | پارت 3 (پایانی)

سری سوم (پایانی) سناریو های فارسی سیسکو CCNA حامد بنی فاطمی منتشر شد |  رایگان دانلود کنید!!

امروز با دو خبر خوش در خدمت شما همراهان وبلاگ ارژنگ هستیم؛ همان طور که از عنوان مقاله نیز کاملا مشخص است باید این مژده را به شما بدهیم که امروز سری سوم از مجموعه سناریوهای فارسی CCNA استاد عزیز مهندس حامد بنی فاطمی، مدرس دوره های آموزشی سیسکو ارژنگ بالاخره منتشر شد. شما می توانید به روال قبل این مجموعه را دانلود نموده و دانش و مهارت هایی که در طی دوره کسب نموده اند را با پیاده سازی این سناریو ها محک زده و به نوعی آموخته های خودشان را مرور کنند.

اما خبر دوم...

خبر خوش دوم، خبر آپدیت شدن و نهایی شدن سری اول و دوم مجموعه سناریوهای فارسی CCNA  است. از همینک شما دوستان می توانید تا با مراجعه به سری اول و دوم این مجموعه (لینک در ادامه قرار داده می شود) آخرین نسخه از این مجموعه را دانلود کرده و از آن استفاده کنید. در نسخه نهایی ایرادان احتمالی و تغییرات مورد نیاز لحاظ شده است:

پس فرصت را از دست نداده و همین حالا این مجموعه با ارزش را دانلود کنید.

هر کدام از تمرین های CCNA قرار داده شده برای دانلود از دو فایل تشکیل شده اند که یکی از آن ها فایل PDF مربوط به دستور العمل پیاده سازی و دیگری فایل مربوط به نرم افزار Packet Tracer می باشد.

توجه داشته باشید که تمامی تمرین ها با نسخه ای که در فایل PDF هر سناریو به آن اشاره شده است طراحی و تست شده اند، در نتیجه به هنگام اجرای فایل هر سناریو، به نسخه Packet Tracer که در فایل PDF مربوطه به آن اشاره شده است دقت کنید.

برای طراحی این سناریوها از نسخه های 6.2 ، 7.0 و 7.1 استفاده شده است و شما این امکان را دارید که نسخه های مختلف نرم افزار Packet Tracer را همزمان بر روی یک کامپیوتر نصب کنید.

در ادامه لینک دانلود فایل مربوط به سناریو و همچنین نسخه های مختلف نرم افزار Packet Tracer در اختیار شما قرار گرفته است و می توانید آن را به رایگان دانلود کنید. پس با ما همراه باشید:

1- دانلود سناریوی CCNA بخش سوم:

دریافت فایل

رمز عبور فایل: techjob@

2- دانلود نسخه های نرم افزار Packet Tracer:

لینک دانلود مستقیم و رایگان نسخه  packet-tracer-6.2

لینک دانلود مستقیم و رایگان packet-tracer-7.0-32bit