Microsoft

گستردگی و همه گیر شدن محصولات کمپانی مایکروسافت موجب شده است تا متخصصین حوزه شبکه برای کار با محصولات متعلق به این کمپانی دوره های شبکه مایکروسافت را انتخاب کنند. مایکروسافت با طراحی و ارائه دوره هایی همچون دوره MCSE به علاقه مندان آموزش شبکه مایکروسافت این امکان را می دهد که در کنار افزایش سطح دانش و مهارت های خود، یکی از معتبر ترین مدارک حوزه آموزش شبکه یعنی مدرک بین المللی مایکروسافت را نیز کسب کنند.

موسسه ارژنگ نیز با در نظر گرفتن این نیاز علاوه بر برگزاری دوره های شبکه مایکروسافت در ایران، این امکان را به متقاضیان می دهد که از طریق واحد بین الملل ارژنگ (در محل این موسسه) در آزمون بین المللی مایکروسافت شرکت کرده و مدرک رسمی آن را دریافت کنند. برای کسب اطلاع از زمان برگزاری این دوره ها به تقویم دوره های Microsoft مراجعه فرمایید.

لیست دوره های Microsoft، در شاخه ی Exchange Server

جمعا 1 دوره یافت شد. در حال نمایش دوره ی 1 تا 1
کسب دانش و مهارت برای برنامه ریزی، استقرار، مدیریت، ایمن سازی، و پشتیبانی Microsoft Exchange 2016