دوره آموزش لینوکس | دوره های Linux را از کجا شروع کنیم؟

دوره آموزش لینوکس در بین متخصصان فناوری اطلاعات (IT) از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است. دلیل استقبال از دوره های Linux این است که لینوکس همچنان در حوزه رایانه جزو ابر قدرت ها و نام های شناخته این بازار به حساب می آید. طبق گزارشی که W3Techs برای سال 2017 میلادی منتشر کرده است بیش از 50 درصد سهم بازار مربوط به وب سرور، به Linux اختصاص دارد.

دوره های آموزش لینوکس

طبقه بندی مدارک لینوکس (Linux)

مدارک لینوکس دارای طبقه بندی ساده ای می باشند و از سه مدرک LPIC1، مدرک LPIC2 و مدرک LPIC3 تشکیل شده اند و شما برای اخذ هر یک از این مدارک می بایست یک یا دو آزمون چند گزینه ای را پشت سر بگذارید. لازم به ذکر است که مدارک LPIC هر کدام به مدت 5 سال دارای اعتبار می باشند.

همانطور که کاملا مشخص است شروع کار متقاضیان مدارک لینوکس با دریافت مدرک LPIC1 و شرکت در دوره های آموزش لینوکس آغاز می شود و شما می توانید تا با حضور در دوره لینوکس LPIC 1، خود را برای شرکت در آزمون بین المللی لینوکس آماده سازید. به همین ترتیب شما می توانید تا با شرکت در دوره لینوکس LPIC 2  یک گام دیگر در جهت تکیل مدارک خود برداشته و با گذر از مدرک سطح ابتدایی لینوکس (LPIC-1) نسبت به اخذ مدرک سطح متوسط Linux یعنی LPIC2 اقدام کنید.

حضور در دوره آموزش لینوکس مقدماتی پیش نیازی ندارد اما ما به شما علاقه مندان حضور در این دوره ها توصیه می کنیم تا از پیش با مفاهیم مطرح شده در دوره +Network  آشنایی داشته و یا این دوره را گذرانده باشید.

دوره آموزش لینوکس مقدماتی (LPIC1) در بین مدارک ارائه شده توسط موسسه حرفه ای لینوکس (Linux Professional Institute) یا به اختصار LPI، به عنوان مدرک سطح ابتدایی (junior-level) ورود به حوزه لینوکس شناخته می شود. متقاضیان دریافت این مدرک می بایست دو آزمون بین المللی لینوکس به نام های آزمون 101 و آزمون 102 را پشت سر بگذارند.

دوره  آموزش lpic 1 لینوکس

آزمون 101 LPIC1 به مباحثی از قبیل معماری سیستم لینوکس، مدیریت ابتدایی، دستورات GNU و Unix، دستگاه ها و نیز فایل سیستم ها می پردازد.

اما آزمون 102 LPIC1 علاوه بر سنجش مهارت شما در زمینه سفارشی سازی و استفاده از محیط پوسته، نوشتن و اجرای اسکریپت ها، مدیریت دیتابیس و اجرای فرمان های SQL، دانش شما در زمینه آشنایی با چگونگی پیکربندی تنظیمات برای تعامل با کاربران دسکتاپ، انجام وظایف مدیریتی مربوطه، مدیریت خدمات سیستم، ایجاد ارتباطات شبکه و ایمن سازی سیستم ها لینوکس را نیز به آزمایش می گذارد.

دوره  آموزش lpic 2 لینوکس

فرصت های شغلی دارندگان مدارک لینوکس

اگر به طور خلاصه بخواهیم به فرصت های شغلی دارندگان مجموعه مدارک LPI Linux اشاره کوتاهی داشته باشیم باید بگوییم که این افراد در پست هایی همچون ادمین سیستم، ادمین شبکه، مهندسین سیستم و متخصصین پشتیبانی فنی به فعالیت خواهند پرداخت. البته در بین دارندگان مدارک لینوکس گاها افرادی هم به چشم می خورند که هدف شان از دریافت این مدارک فعالیت در حوزه امنیت سایبری و نیز انجام امور آموزشی می باشد.

موسسه آموزش عالی آزاد ارژنگ این افتخار را دارد تا دوشنبه آخر هر ماه میزبان علاقه مندان به دریافت مدرک بین المللی لینوکس باشد. دانشجویان این موسسه ضمن برخورداری از متریال رسمی دوره ها و اساتید مورد تایید موسسه LPI می توانند پس از اتمام دوره های آموزش لینوکس در آزمون رسمی آن شرکت کرده و مدرک معتبر بین المللی دریافت کنند.

برگزار کننده دوره های آموزش لینوکس در ایران

دسته بندی: