موسسه ارژنگ تنها موسسه ای است که در بخش آموزش دوره های تخصصی شبکه و IT زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت می کند و کلیه مدارک صادر شده از طرف این موسسه نیز تحت اعتبار این وزارتخانه خواهد بود. شما می توانید با مراجعه به سایت وزارت علوم و مشاهده نام ارژنگ از اعتبار بالای مدارک صادر شده از جانب ما اطمینان حاصل فرمائید.

دانشجویان به دو شیوه نقدی و اقساطی می توانند نسبت به پرداخت هزینه دوره های آموزشی خود اقدام نمایند. در روش پرداخت نقدی تمامی هزینه دوره می بایست تا قبل از شروع دوره و از طریق یکی از روش های زیر پرداخت گردد:

•  آنلاین
  • حضوری (دستگاه کارت خوان)
  • واریز وجه به حساب بانکی؛ به شماره 48677712/32 به نام موسسه آموزش عالی آزاد ارژنگ
  • انتقال وجه از طریق کارت به کارت 1389-5304-3379-6104 به نام موسسه آموزش عالی آزاد ارژنگ

اما در روش دوم که شیوه اقساطی می باشد دانشجویان می بایست حداکثر یک سوم از هزینه دوره خود را تا پیش از شروع دوره به صورت نقدی واریز نموده و الباقی را در قالب چک که تاریخ آن نهایتا تا پایان تاریخ دوره مذکور است به موسسه پرداخت نمایند.

خیر، شما دانشجویان گرامی می توانید تا از روش های زیر نسبت به ثبت نام در هر یک از دوره ها اقدام فرمایید:

• آنلاین- از طریق سایت ارژنگ
  •  تماس تلفنی با شماره 41867-021 و صحبت با کارشناسان و ثبت نام در دوره
  • حضوری
  • شما دانشجویان عزیز می توانید برای انصراف از دوره نهایتا تا پایان ساعت رسمی جلسه اول (اعلام شده از سوی موسسه)، انصراف خود را از طریق پرتال ثبت نمایند. به عنوان مثال چنانچه ساعت برگزاری کلاسی از ساعت 17:30 الی 20:30 باشد، درخواست انصراف از این دوره می بایست نهایتا تا ساعت 20:30 از طریق پرتال ثبت گردد.
  • طبیعی است در صورت اقدام پس از مدت زمان تعیین شده هر گونه درخواست مبنی بر انصراف و عودت وجه مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت.
  • کمپین ها و جشنواره ها از قوانین ذکر شده در همان جشنواره پیروی می کنند و شرایط عمومی اعلام شده برای انصراف از دور ها را شامل نمی شوند.

حداکثر تعداد نفرات حاضر در یک دوره (حضوری) 16 نفر بوده و حد نصاب برگزاری یه دوره آموزشی نیز بین 7-10 نفر می باشد.

دوره های عادی از نظر محتوا و نیز طول مدت تدریس تقریبا با دوره های کمپ تفاوتی ندارند و کلیه سرفصل ها و مطالبی که در طی دوره های عادی به دانشجویان ارائه می شوند در طول دوره های کمپ نیز تدریس می گردند.

تنها تفاوتی که دوره های کمپ با دوره های عادی دارند این است که شیوه برگزاری این دوره ها با یکدیگر متفاوت است. در دوره های عادی جلسات عمدتا 3 ساعته و به شکل 1 یا نهایتا 3 جلسه در هفته برگزار می شوند در حالی که در دوره های کمپ این میزان به 8 ساعت در روز و گاها 3 تا 6 جلسه در هفته افزایش می باشد و همین توالی ارائه مطالب و جلوگیری از تکرار آن در دوره های عادی گاها ممکن است تا 10 درصد از طول تدریس دوره های کمپ نسبت به دوره های عادی بکاهد.

کمپ ها عمدتا برای افرادی مناسب هستند که یا از نظر زمانی و یا بعد مسافت با محدودیت روبرو بوده و امکان حضور در دوره های عادی را ندارند.

بله، موسسه ارژنگ دوره های سیسکو، اچ پی،جونیپر، EMC و VMware خود را با تجهیزاتی کامل و واقعی برگزار می کند و در مواردی هم که امکان استفاده از تجهیزات واقعی در برخی از دوره های وجود نداشته باشد نیز مدرسین ما از شبیه سازهای رسمی ارائه شده توسط شرکت های سازنده این تجهیزات استفاده خواهند نمود.

چنانچه شما مسئول آموزش یک سازمان و یا شرکت هستید و یا قصد دارید تا برای افراد و مجموعه خود دوره ای را به شکل اختصاصی برگزار نمایید کافیست تا در صفحه مربوط به دوره مدنظرتان بر رو بخش "درخواست دوره اختصاصی" کلیک نموده و با پر کردن فرم مربوطه، منتظر تماس همکاران ما در واحد ثبت نام جهت پیگیری روند تکمیل درخواست تان بمانید.

برای شروع دوره های شبکه شما می بایست از دوره Network+ کامپیتا آموزش خود را شروع کنید اما این که چرا باید از این دوره شروع کنید و در ادامه مسیر نیز باید در چه دوره هایی شرکت کنید بحث مفصلی است که ما در مطلب آموزشی جداگانه تحت عنوان دوره های آموزش شبکه را از کجا شروع کنیم؟ به آن پرداخته ایم.

برای پاسخ به این پرسش می بایست قدری به عقب بر گردید و ابتدا مشخص کنید که هدف شما از شرکت در دوره های Storageبه منظور کار با تجهیزات کدام برند تولیدکننده از این تجهیزات است؟ EMC یا HP؟ برای پاسخ به این پرسش به شما پیشنهاد می کنیم تا ابتدا مقاله ویژه مربوط به شروع دوره های Storage ما را به دقت مطالعه نمایید.

شرکت در دوره های لینوکس پیش نیازی خاصی ندارد و اولین دوره آن نیز تحت عنوان دوره LPIC-1 در ایران برگزار می شود. همچنین شما می توانید برای آگاهی از دوره های پیشرفته لینوکس راهنمای مدارک دوره لینوکس ارژنگ را مطالعه فرمائید.

بله، اساسا ورود به حوزه شبکه پیش نیاز خاصی ندارد.

بله، موسسه ارژنگ از سال 1392 با هدف بالابردن سطح دسترسی کلیه اقشار جامعه به آموزش های با کیفیت و از راه دوره، اقدام به تاسیس واحد آموزش مجازی خود با نام تجاری GoToClass و تحت پلتفرم آموزشی قدرتمند OpenedX نموده است تا همه افراد به ساده ترین و مقرون به صرفه ترین شکل ممکن به آموزش های تخصصی دسترسی داشته باشند. همچنین ارژنگ این امکان را دارد به شکل از راه دور و با استفاده از ابزارهای مناسب برای این کار در هر نقطه از ایران اقدام به برگزاری دوره های تخصصی خود کند.

بله، شما می توانید با مراجعه به اینستاگرام موسسه ارژنگ از امکان لایو (Live) این کانال جهت مشاوره با اساتید این موسسه استفاده نمایید.​

مدارک شما دانشجویان عزیز به دو طریق صادر می گردد:

• نسخه PDF: این نوع مدارک در پرتال شما صادر می گردند و زمان صدور آن از طریق پیامک به شما اطلاع رسانی خواهد شد.
  • نسخه چاپی: شما دانشجویان عزیز پس از دریافت پیامک صدور نسخه PDF مدرک خود در پرتال به مدت 30 روزفرصت دارید تا با مراجعه به پرتال و ثبت تیکت نسبت به دریافت رایگان مدرک چاپی خود اقدام فرمائید. بدیهی است درخواست چاپ پس از این تاریخ مشمول هزینه خواهد شد.

کلیه درخواست های ثبت شده برای دریافت نسخه های چاپی مدارک سه شنبه هر هفته توسط موسسه صادر و تحویل پست می گردند. همچنین در صورت ثبت درخواست تا پیش از ساعت 12 ظهر سه شنبه مدرک شما همان روز صادر و ارسال می گردد.