کمپین ویژه روز دانشجو

روز دانشجو مبارک ...

موسسه آموزش عالی آزاد ارژنگ به مناسبت روز دانشجو برای کلیه شرکت کنندگان دوره های تخصصی این موسسه 30% تخفیف در نظر گرفته است.

کدهای در نظر گرفته شده برای شرکت کنندگان این کمپین محدود بوده و بر روی هر دوره تنها یک کد تخفیف با قابلیت 16 بار مصرف در نظر گرفته شده است. بنابراین الویت بهره مندی از این تخفیف با کسانی خواهد بود که زودتر از سایرین با استفاده از کد تخفیف اقدام به ثبت نام نمایند. برای بهره مندی از این تخفیف کافیست تا پس از مراجعه به تقویم و انتخاب دوره مدنظر، کد تخفیف مربوط به آن دوره را کپی نموده و پس از انتخاب گزینه "پرداخت آنلاین" در فرم ثبت نام، به هنگام انتخاب شیوه پرداخت شهریه گزینه "کد تخفیف دارم" را انتخاب نمایید.

کد های تخفیف در نظر گرفته شده از ساعت 24 امروز 12 ام آذر لغایت ساعت 24 سه شنبه 16 آذر قابل استفاده خواهد بود.

فقط تا 16 آذر

برای مشاهده کدهای تخفیف ویژه روز دانشجو به تقویم دوره های ارژنگ مراجعه کنید:

تقویم دوره ها

قوانین و ضوابط استفاده از تخفیف

• تاریخ اعلام شده برای این کمپین قطعی بوده و تمدید نخواهد شد.
  • بنا بر شرایط حاکم بر کمپین، امکان انصراف دانشجویان ثبت نام کننده در کمپین وجود ندارد.
  •  دوره "پکیج رسمی و بین المللی مدرک VCP-DCV 7 در ایران" با شماره دوره Tra1547 شامل تخفیف های این کمپین نمی باشد.
کمپین روز دانشجوی ارژنگ