دوره های آموزش سیسکو | دوره های آموزش Cisco

دوره های آموزش سیسکو نه تنها در ایران بلکه در دنیا جزو پرطرفدار ترین دوره های آموزش شبکه به حساب می آیند. شرکت Cisco که یکی از بزرگترین شرکت های تولید کننده تجهیزات مربوط به زیر ساخت های شبکه در دنیا می باشد، با هدف افزایش سطح مهارت فعالین حوزه شبکه، اقدام به ارائه دوره های آموزشی سطح بندی شده ای با نام های دوره های CCNA، دوره های CCNP و CCIE نموده است.

موسسه آموزش عالی آزاد ارژنگ با تکیه بر سابقه ای درخشان در امر آموزش و همچنین بهره مندی از اساتیدی به نام در حوزه آموزش شبکه اقدام به برگزاری این دوره ها نموده است. چنانچه نمی دانید تا دوره های آموزش شبکه را از کجا شروع کنید به شما توصیه می کنیم تا راهنمای شروع دوره های آموزش شبکه را مطالعه کنید.

شما می توانید تا با مراجعه به تقویم دوره آموزشی Cisco نسبت به ثبت نام در این دوره ها اقدام نمایید.

لیست دوره‎های Cisco

پکیج جامع شروع شبکه
یادگیری چگونگی پیاده سازی و عیب یابی زیر ساخت های مربوط به Cisco cloud
یادگیری چگونگی خودکار سازی و مدیریت Cloud های private و هیبریدی