از 45% تا 60% تخفیف در کمپین نوروزی ارژنگ

تعطیلات نوروزی 1400 با تعطیلات سال های پیشین قدری متفاوت است. همه ما در این روزها همچنان سخت در حال مبارزه با بیماری کرونا هستیم و می کوشیم تا با کاهش دید و بازدیدها در این ایام به کمک یکدیگر این بیماری را شکست دهیم. اما همواره می توان محدودیت ها را به فرصت تبدیل کرد و با برنامه ریزی صحیح در این ایام نهایت بهره را از زمان موجود برد و برای سال آینده آماده شد. موسسه ارژنگ امسال نیز همچون سال های گذشته قصد دارد تا با برگزاری کمپین نوروزی و ارائه تخفیف های بسیار ویژه، سال 1400 را همراه مخاطبین خود باشد و شرایط بهره مندی شما عزیزان به دوره های آموزشی خود را تسهیل کند. تخفیف های در نظر گرفته شده در این کمپین بسته به نوع انتخاب شما به دو بخش "آنلاین(لایو)" و "حضوری" تقسیم می شوند و دو مرحله ای می باشند:

•  60% تخفیف ویژه شرکت کنندگان آنلاین (40%+20%): مخاطبینی که قصد دارند تا به صورت آنلاین (لایو) در دوره های نوروزی ارژنگ شرکت کنند می توانند با کد تخفیف arjanglive1400 ضمن بهره مندی از 40% تخفیف نوروزی بی قید و شرط ویژه این ایام، در بهار یک کد 20% تخفیف جهت ثبت نام آنلاین در دوره بعدی خود دریافت نمایند و در مجموع 60% تخفیف بگیرند.
  •  45% تخفیف ویژه شرکت کنندگان حضوری (30%+15%): اما دیگر مخاطبین عزیزی که مایلند تا به صورت حضوری در دوره های نوروزی ارژنگ شرکت کنند می توانند با کد تخفیف arjangclass1400 ضمن بهره مندی از 30% تخفیف بی قید و شرط ویژه این ایام، در بهار یک کد  15% تخفیف جهت ثبت نام حضوری در دوره بعدی خود دریافت نمایند و در مجموع 45% تخفیف بگیرند.

به هنگام ثبت نام توجه داشته باشید:

• کدهای تخفیف نوروزی تنها تا ساعت 24 روز 15 اسفند فعال می باشند.
  • کدهای تخفیف مرحله دوم (بهاری) تنها به شرکت کنندگان نوروزی کمپین و در اوایل فروردین ماه پیامک و ایمیل خواهد شد.
  • مهلت استفاده از کدهای تخفیف مرحله دوم (بهاری) تنها تا پایان خرداد 1400 می باشد.
  • شرکت کنندگان دوره های نوروزی نهایتا می بایست تا 20 اسفند نسبت به تسویه شهریه خود اقدام نمایند.
  • مهلت انصراف از دوره های ثبت نام شده فقط تا پایان 15 اسفند می باشد و انصراف پس از این تاریخ مورد قبول واقع نخواهد شد.

شرایط و ضوابط دوره های آنلاین (لایو) عبارت است از:

• حضور و غیاب این دوره ها همچون دوره های حضوری بوده و کلیه دانشجویان موظفند تا در طول ساعت برگزاری دوره آنلاین باشند.
  • اعتبار و نوع مدارک صادر برای این دوره ها همانند دوره های حضوری می باشد.
  • صدور مدارک برای دانشجویان این دوره ها همچون دوره های حضوری منوط به رعایت حد مجاز غیبت در دوره، تائیدیه استاد و همچنین شرکت دانشجو در نظرسنجی پایان دوره خواهد بود.
  • امکان تغییر از دوره آنلاین به حضوری تنها در صورت موجود بودن ظرفیت ثبت نام حضوری در دوره مدنظر و پرداخت مابه التفاوت دوره های آنلاین و حضوری میسر خواهد بود.

شرایط و ضوابط دوره های حضوری عبارت است از:

• با توجه به پروتکل های بهداشتی حضور کلیه دانشجویان در دوره های حضوری موسسه منوط به همراه داشتن ماسک و دستکش توسط دانشجو در کلیه جلسات می باشد.
  • دمای بدن کلیه دانشجویان پیش از حضور در کلاس توسط مسئول مربوطه در موسسه بررسی و در صورت مشاهده دمای بالای 37 درجه از ورود دانشجو به موسسه ممانعت به عمل خواهد آمد.
  • ظرفیت شرکت در دوره های حضوری جهت رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی متناسب با گنجایش هر کلاس حداکثر از 8 تا 15 نفر خواهد بود.
  • کلیه کلاس ها در بین زمان های استراحت و همچنین در پایان هر جلسه توسط مسئولین مربوطه ضدعفونی خواهند شد. همچنین در کلیه طبقات محلول ضدعفونی از پیش تدارک دیده شده است.
  • صدور مدارک برای دانشجویان این دوره ها منوط به رعایت حد مجاز غیبت در دوره، تائیدیه استاد و همچنین شرکت دانشجو در نظرسنجی پایان دوره خواهد بود.
  • امکان تغییر از دوره حضوری به آنلاین با 40% تخفیف تنها تا پیش از شروع دوره میسر خواهد بود و پس از این تاریخ شامل این تخفیف نخواهد شد.

در ادامه از شما دعوت میکنیم تا دوره مدر نظر خود را از لیست دوره ها انتخاب نموده و یا به تقویم دوره های ارژنگ مراجه نمائید:

لیست دوره‎ های نوروز 1400 با ارژنگ

شاخه‌ها

برند نوروز 1400 با ارژنگ شامل دوره هایی در این شاخه ها می باشد: