دوره های آموزش شبکه CompTIA | دوره Network+، دوره A+

برای کسانی که به تازگی شبکه را شروع کرده اند، نام دوره های آموزش شبکه CompTIA نامی آشناست. CompTIA یک شرکت مستقل و معتبر می باشد که با برگزاری دوره های آموزشی مختلف پیرامون مفاهیم و تجهیزات مربوط به شبکه، اقدام به ارائه مدارک تخصصی IT و نیز برگزاری دوره های تخصصی همچون دوره Network+ (نتورک پلاس)، دوره A+، دوره Security+ و ... می نماید. دوره های آموزش شبکه کامپتیا با دانش و مهارتی که در اختیار شرکت کنندگان قرار می دهند راه را برای ورود علاقمندان به این حرفه هموار می سازند.

سطح مطالب بیان شده در هر یک از دوره های آموزشی CompTIA با توجه به نیاز و استاندارهای مربوط به این حوزه تعیین شده اند و می توانند شما را در ادامه این راه یاری کنند. چنانچه با دوره های آموزش شبکه آشنایی ندارید و با این پرسش مواجه اید که شبکه را از کجا شروع کنم؟ حتما به راهنمای ما در وبلاگ ارژنگ مراجعه کنید و پس از آن با مراجعه به تقویم آموزشی CompTIA دوره خود را انتخاب کنید.

CompTIA, Networking

دوره آموزشی آشنایی با مقدمات شبکه و آمادگی برای اخذ مدرک N10-005 مربوط به +CompTIA Network
TNETP
دوره آموزش و آشنایی با رایج ترین تکنولوژی های سخت افزاری و نرم افزاری مورد استفاده در محیط های کاری