مسابقه هفتگی مجموعه سناریوهای دوره CCNA | هفته اول

مجموعه سناریوهای دوره CCNA | مسابقه هفتگی ارژنگ

در مسابقه هفتگی وبلاگ ارژنگ شرکت کنید و از 1 ماه تا 6 ماه اینترنت رایگان برنده شوید!!!

*** مهلت شرکت در هفته اول مسابقات به پایان رسید!! ***

از این هفته وبلاگ ارژنگ با یک مسابقه آموزشی جذاب تحت عنوان سناریوهای دوره CCNA در خدمت شما همراهان گرامی خواهد بود.

شما علاقه مندان به شرکت در این مسابقه کافیست تا اول هر هفته به سایت ارژنگ سر بزنید و سناریوی CCNA قرار داده شده در وبلاگ را دانلود کنید و پس از آن با مراجعه به بات تلگرام ارژنگ و پاسخگویی به تنها 5 سوال، برنده جوایز در نظر گرفته شده برای این مسابقه شوید.

تمرین های CCNA مربوط به این هفته از جلسه چهارم دوره CCNA مهندس حامد بنی فاطمی، مدرس دوره های آموزشی سیسکو انتخاب شده است که یکی از اساتید بنام دوره های CCNA وCCNP این موسسه هستند.

از آنجایی که سطح پیچیدگی این تمرین ها به مرور زمان افزایش پیدا می کند در نتیجه ممکن است تا این مطالب در چند هفته ابتدایی برای کسانی که قدری حرفه ای تر هستند ساده به نظر برسد، اما این مسابقه به گونه ای پیش بینی شده است که به مرور زمان و در هر هفته، سطح سناریو های آن پیچیده تر و دشوارتر خواهد شد.

هر کدام از تمرین های CCNA قرار داده شده برای دانلود از دو فایل تشکیل شده اند که یکی از آن ها فایل PDF مربوط به دستور العمل پیاده سازی و دیگری فایل مربوط به نرم افزار Packet Tracer می باشد.

توجه داشته باشید که تمامی تمرین ها با نسخه ای که در فایل PDF هر سناریو به آن اشاره شده است طراحی و تست شده اند، در نتیجه به هنگام اجرای فایل هر سناریو، به نسخه Packet Tracer که در فایل PDF مربوطه به آن اشاره شده است دقت کنید.

برای طراحی این سناریوها از نسخه های 6.2 ، 7.0 و 7.1 استفاده شده است و شما این امکان را دارید که نسخه های مختلف نرم افزار Packet Tracer را همزمان بر روی یک کامپیوتر نصب کنید.

شیوه امتیازدهی:

• امتیاز در نظر گرفته شده برای هر پاسخ صحیح 100 امتیاز می باشد.
  • شما شرکت کنندگان می توانید با مراجعه به بخش "افزایش امتیاز" در بات تلگرام و انتخاب یکی از موضوعات پیشنهاد شده توسط ما، آن را با دوستان خود به اشتراک گذاشته و در ازای هر بار مراجعه آنان به لینک اختصاصی شما، 50 امتیاز اضافی دریافت کنید.
  • در صورت یکی بودن امتیازات افراد، برنده از طریق قرعه کشی انتخاب خواهد شد.

جوایز مسابقه:

نفر اول - 6 ماه اینترنت رایگان تلفن همراه (از 12 تا 20 گیگابایت)

نفر دوم - 3 ماه اینترنت رایگان تلفن همراه (از 4 تا 6 گیگابایت)

نفر سوم - 1 ماه اینترنت رایگان تلفن همراه (از 2.5 تا 4 گیگابایت)

* حجم بسته های اینترنت بسته به اپراتور انتخابی (همراه اول، ایرانسل، رایتل) از جانب شما تعیین خواهد شد.

نحوه اطلاع از رتبه بندی و دریافت جوایز

برای اطلاع از رتبه و امتیاز خودتون کافیه تا به بات تلگرام مراجعه کنید و پس از انتخاب گزینه "دریافت تعداد بازدید و رتبه"، آیتم "رتبه بندی کلی" را انتخاب کنید.

فراموش نکنید که اطلاعات خودتون رو در بخش "اطلاعات فردی" ثبت کنید تا ما برای اهدا جوایز با شما تماس بگیریم.

در ادامه لینک دانلود فایل مربوط به سناریو و همچنین نسخه های مختلف نرم افزار Packet Tracer در اختیار شما قرار گرفته است و می توانید آن را به رایگان دانلود کنید. پس با ما همراه باشید:

1- دانلود سناریوی CCNA هفته اول:

مجموعه سناریوهای دوره CCNA | مسابقه هفتگی ارژنگ

2- دانلود نسخه های نرم افزار Packet Tracer:

لینک دانلود مستقیم و رایگان packet-tracer-6.2

لینک دانلود مستقیم و رایگان packet-tracer-7.0-32bit

لینک دانلود مستقیم و رایگان packet-tracer-7.0-64bit

لینک دانلود مستقیم و رایگان packet-tracer-7.1-32bit

لینک دانلود مستقیم و رایگان packet-tracer-7.1-64bit

3- عضویت در بات تلگرامی ارژنگ و پاسخگویی به پرسش ها:

بات تلگرامی ارژنگ

دسته بندی: